Leuk dat u ons wilt steunen! Hieronder vindt u de link om te doneren. Ook zijn er verschillende pakketten waarbij u specifieke onderdelen kunt sponsoren van de nieuwe sociëteit. Er zijn standaardpakketten waarbij u €100, €250 of €500 euro doneert, andere bedragen zijn ook mogelijk.
Wij hebben geen ANBI-status, maar als u het bedrag dat u wil geven over 5 jaar uitspreidt is dit bedrag belasting aftrekbaar! De vereniging voldoet aan alle voorwaarden die gesteld worden door de belastingdienst. Wilt u meer over te weten wil komen, klikt dan op 'Periodieke gift'.
Als vereniging willen we graag onze waardering voor uw steun laten blijken. Bij een donatie van minimaal €50 zullen we u daarom uitnodigen voor een diner in ons pand wanneer deze af is, zodat we u kunnen bedanken en u het nieuwe pand kunt bewonderen. Daarnaast is uw eerste drankje bij bezoeken aan onze Sociëteit van het huis. Voor eenieder die meer dan €500 doneert is er een eervolle vermelding op de Wall of Fame als u dat wil.

Pakket 1: Help Ichthus aan urinoirs!

In de Sociëteit is het natuurlijk van groot belang een goede plek te hebben om je even terug te kunnen trekken, en als man staand je behoefte te kunnen doen. Help Ichthus zo’n plek te realiseren.

Geschatte kosten: €750,-

Pakket 2: Een schone vaat, die staat

Als vereniging eten we graag samen met grote groepen. Een ellenlange afwas wordt minder gewaardeerd, en is niet praktisch. Een vaatwasser biedt de oplossing, help Ichthus hieraan!
Geschatte kosten: €2.500,-

Pakket 3: Licht & Geluid

Een knallende praise avond, lezing of feest. Voor allen is goed licht en geluid cruciaal. Help Ichthus deze installatie realiseren                                                          
Geschatte kosten: €1.000,-