Pand

Het pand is een prachtig monumentaal pand uit 1901, gevestigd op Dommelstraat 6 te Eindhoven. De Dommelstraat 6 is gelegen aan de rand van het Centrum, en op 350 meter van Centraal station Eindhoven. De Dommelstraat is een drukbezochte straat met verschillende cafés en restaurantjes. Zo ligt het op een steenworp afstand van de Effenaar. Als christelijke studentenvereniging willen we duidelijk zichtbaar zijn in de stad zodat we ons als christelijke studenten een gezicht kunnen geven in Eindhoven. De Dommelstraat is een centrale, drukke straat en dus een ultieme plaats om ons als Ichthus te huisvesten.
Indeling
Het pand bestaat uit drie verdiepingen. De begane grond zal functioneren als sociëteitsruimte en de eerste en tweede verdieping zullen worden omgebouwd tot studentenkamers. Er komen zeven kamers waarin Leden zullen wonen.
Sociëteitsruimte
De sociëteit bestaat uit een centrale sociëteitsruimte die een borrel, lezingen en woonkamerfunctie voor Leden zal vervullen. Daarnaast is er  een bestuurs/vergaderruimte, een keuken, een kelder en zijn er toiletten.